bestellen op twee manieren: via de website of op bezoek komen, bestellen, kopen, bestelinformatie, algemene voorwaarden, blik-vanger, designart, blik-vanger.com, henk bank
Het hosten van de website blik-vanger zal binnenkort worden beƫindigd.
vleug4 auto4

Bestelinformatie

U kunt op twee manieren bestellen:

Website:
U kunt direct bestellen via het contactformulier. Zodra uw bestelling binnen is, krijgt u vooraf een bevestiging en factuur. Het product wordt, indien voorradig, in samenspraak met u afgeleverd zodra het factuurbedrag ontvangen is.

Bezoek:
Wilt u liever eerst zien en beleven; dan bent u ook van harte welkom. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier of telefonisch een afspraak maken. Mocht u tot aankoop overgaan, dan vraag ik u het bedrag contant te voldoen en kunt u uw product, indien voorradig, meteen meenemen.

Betalen:
Blik-vanger hanteert de volgende betalingswijzen:
contant bij afhalen of middels bankoverschrijving.

Bezorgen:
Blik-vanger levert het product, na betaling, bij u af of maakt een afspraak met u voor het afhalen. Voor bezorging berekenen wij kosten (inclusief verzekering, verpakking en verzending). Dit bedrag is afhankelijk van de grootte en aard van het product en geldt voor geheel Nederland en daarbuiten. Indien u het product zelf ophaalt betaalt u vanzelfsprekend geen verzendkosten.

Alle genoemde prijzen zijn incl. 6% BTW en excl. transport/verzendkosten.

Algemene Voorwaarden:
Blik-vanger versie juli 2010, zijn te downloaden als pdf